Тюльпанова клумба

/Files/images/novini_2018/IMG_20180607_132839_HDR.jpg

У Клугино-Башкирівському закладі "Веселка" пройшов 7 день відпочинку під назвою Тюльпанова клумба. З великим задоволенням вихованці закладу взяли участь у виставці паперові фантазії «Найкращий букет», які були виготовленні у техниці оригамі.

А вихованці ІІ загону побували на екскурсії в юнацькій бібліотеці м. Чугуєва. Подолавши чималий шлях, діти вперше завітали в чарівну оселю книги. Допитливі малята уважно слухали розповідь бібліотекаря про бібліотеку та її «жителів» – книжок. Діти дізнались,що означає слово «бібліотека», коли з’явилися перша паперова та перша друкована книги, а нові терміни «абонемент», «читальний зал», «стелаж», «формуляр» поповнили словарний запас діточок. Перше знайомство з бібліотекою для дітвори було незвичайним, загадковим і казковим.

Цікавим доповненням екскурсії став повчальний мультфільм "Гришкини книжки" про дбайливе ставлення до книжок та змістовна і дивовижна прогулянка до могутнього столітнього дуба і джерела,яке чарує своєю свіжістю і чистотою.

Усміхнені обличчя дітей та сяючі оченята свідчили про те, що екскурсія всім сподобалась.

Не менш захоплюючим, пройшов конкурс «Вальс квітів»,в якому діти розповіли вірші про квіти, показали свої знанняу відгадуванні ребусів, аукціоні загадок та інших цікавих завдань. Ізавершальнийакорд конкурсу- відгадування пісень про квіти, і дискотека "Куля дружби" під ці пісні.

Кiлькiсть переглядiв: 281

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.