Повернутися до звичайного режиму

Свято Першого Дзвоника

1 вересня – це подія, яка створює святковий настрій на весь навчальний рік у вчителів, учнів, їх батьків. В Клугино-Башкирівській школі початок навчання завжди буває особливо яскравим та пам’ятається довго.

Перший вересневий ранок. Шкільне подвір’я наповнилося гомоном дитячих голосів, боязкими фігурками першокласників, сповнених радісних надій. На святі були присутні гости – депутат Харківської обласної ради Дмитро Мягкий, методист Відділу освіти виконавчого комітету Чугуївської міської ради Нестеренко Галина, Почесний ветеран України Дикун Іван Дмитрович. Були оголошені привітання від голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світлічної та Почесного депутата України Дикуна Івана Дмитровича.

Кожен першокласник отримав подарунок від народного депутата України Дмитра Шенцева та міського голови Галини Минаєвої. Батьки побажали їм успіхів у навчанні й пригостили смачними пирогами. Дмитро Мягкий подарував школі сертифікат для отримання газонокосарки.

Свято продовжилося у актовому залі конкурсно-розважальною програмою «До школи разом з фіксіками», учасниками якої стали першокласники разом з одинадцятикласниками, а глядачами – учні 10 класу, вчителя, батьки та гості свята. Було весело, радісно та приємно!

Кiлькiсть переглядiв: 188

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.