Ще одна перемога юного таланту

З 17 по 20 листопада 2016 року у рамках діяльності Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» та Словацької громадської організації «Амос» спільно з мерією м. Стара Любовня (Словацька Республіка) за підтримки Міністерства культури України, Міністерства молоді та спорту України, відбувся ІІ Міжнародного фестиваль дитячо-молодіжної творчості «Веселка миру».

На конкурсі, який проходив у м. Стара Любовня у Словацькій Республіці місто Чугуїв представляла учениця Клугино-Башкирівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Сладких Дарина (керівник Мирущенко Н.М.). В конкурсній програмі брали участь представники 17 регіонів України і представники Словацької Республіки. Яскраве і професійне виконання конкурсної програми Дариною не залишило байдужими жодного з членів журі, які високо оцінили її виступ. Дарина отримала високу оцінку «Лауреат І ступеня».

Треба відмітити, що Дарина була запрошена на урочисте відкриття конкурсу та стала учасницею Гала-концерту. У вечірній програмі «Естафета гарних вражень» Дарина представляла місто Чугуїв виконанням Гімна Чугуєва.

Батьки Дарини Сладких висловлюють величезну подяку міському голові Мінаєвій Г.М., депутату обласної Ради Мягкому Д., підприємцю Зачепило А.В за підтримку своєї доньки.

Кiлькiсть переглядiв: 127

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.